SER MAZURSKI PLASTRY BIO 125 g - EKO ŁUKTA

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Cena: 9,76 zł 9.76
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Ser Mazurski wyprodukowano z wykorzystaniem podpuszczki mikrobiologicznej dzięki czemu mogą go spożywać wegetarianie! Dojrzewanie sera trwa minimum 4 tygodnie a wyjątkowy smak i zapach nadają mu odpowiednio dobrane szczepy bakterii.



SKŁADNIKI
mleko
* pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1389 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 26,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,6 g;
Węglowodany: 0,1 g;
w tym cukry: 0,1 g;
Białko: 25,0 g;
Sól: 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 st. C.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl