Gorczyca biała mielona 50g
Stosuje się do maseł ziołowych, musztardy, surówek, wędlin, mięsa wołowego i wieprzowego, potraw rybnych, marynat, kwaszonych ogórków, kiszonej kapusty, majonezów i warzyw z octem. Jest podstawową rośliną, wraz z kolendrą, estragonem i pieprzem, używaną do sporządzania musztard i pieprzu ziołowego. Jest bardzo często stosowanym dodatkiem do wszelkich marynat, tłustych mięs oraz wędlin, potraw z jaj, sera i do różnych sosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Gorczyca biała ziarno 50g
Ziarna gorczycy białej dodaje się do kiszenia ogórków, kapusty białej i czerwonej, jak również do przyrządzania ryb, wędlin, mięs oraz pikli. Nasiona gorczycy dodaje się na początku przyrządzania potrawy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Gorczyca czarna mielona 50g
Gorczyca czarna wykorzystywana jest przede wszystkim do sosów. Stosowana jest również do aromatyzowania korniszonów i różnych warzyw w occie, kiszonek, musztard, kiełbas, wędlin, mięs i ryb. Dzięki właściwością bakteriobójczym nasiona gorczycy przedłużają trwałość produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Gorczyca czarna ziarno 50g
Gorczyca czarna wykorzystywana jest przede wszystkim do sosów. Stosowana jest również do aromatyzowania korniszonów i różnych warzyw w occie, kiszonek, musztard, kiełbas, wędlin, mięs i ryb. Dzięki właściwością bakteriobójczym nasiona gorczycy przedłużają trwałość produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni