Anyż gwiaździsty 20g
Anyż w kuchni stosuje się do przyprawiania gotowanych jarzyn - czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku, buraków, do potraw z dziczyzny i sosów mięsnych. Anyżem aromatyzuje się kompoty, pierniki, bułki, ciastka, potrawy słodkie z ryżu, potrawy kuchni indyjskiej, cukierki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Anyż mielony 30g
Anyż w kuchni podnosi walory smakowe gotowanych jarzyn, czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku czy buraków. Anyżem aromatyzuje się potrawy słodkie z ryżu, kompoty, pierniki, bułki, ciastka, cukierki, budynie, sosy. Idealnie nadaje się do potraw z ryb, drobiu, wołowiny, wieprzowiny, deserów, ciast. Anyż dodawany jest również do ponczów, wódek (anyżówka), syropów, likierów, herbaty oraz kawy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Anyż ziarno 30g
Anyż w kuchni podnosi walory smakowe gotowanych jarzyn, czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku czy buraków. Anyżem aromatyzuje się potrawy słodkie z ryżu, kompoty, pierniki, bułki, ciastka, cukierki, budynie, sosy. Idealnie nadaje się do potraw z ryb, drobiu, wołowiny, wieprzowiny, deserów, ciast. Anyż dodawany jest również do ponczów, wódek (anyżówka), syropów, likierów, herbaty oraz kawy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni