
Kolendra liść 20g

Liście kolendry są jednym z najważniejszych ziół w kuchni Gruzji, Meksyku, Maroku, Indiach, Indonezji, Chinach oraz Tajlandii. Jest to przyprawa mająca bardzo szerokie zastosowanie kulinarne. Popularność tych ziół wynika z faktu, że bardzo dobrze łagodzą smak ostrych potraw. Wyglądem swym przypominają nać pietruszki. Jednakże mają łagodny, lekko palący smak z delikatną anyżową nutą oraz słodki, korzenny aromat.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Kolendra mielona 40g

Przyprawia się nią dania mięsne, zwłaszcza z jagnięciny, indyka i wieprzowiny. Jest także składnikiem marynat i kiszonek, dobrze komponuje się z sałatą oraz zupami np. grochową, czy fasolową. Kolendrę stosuje się również do pieczywa i pierników.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni
Kolendra ziarno 40g

Przyprawia się nią dania mięsne, zwłaszcza z jagnięciny, indyka i wieprzowiny. Jest także składnikiem marynat i kiszonek, dobrze komponuje się z sałatą oraz zupami np. grochową, czy fasolową. Kolendrę stosuje się również do pieczywa i pierników.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni